WHITE GLO паста за зъби + четка 100 мл

7,50 лв.
  • Марка: WHITE GLO
- +
добави в количката
Моля, изберете:
WHITE GLO Charcoal Deep Stain Remover Whitening Toothpaste
Избелващата паста за зъби с частици активен въглен помага за детоксикация на устата ви и премахва дълбоките петна и обезцветяването. Силно абсорбиращите частици от активен въглен проникват и изтеглят упорити петна, улавят цветни частици, борят се с дъха и избелват зъбния емайл.
 
 
WHITE GLO 2in1 with Mouthwash 
Тази уникална избелваща паста за зъби Double Strength съчетава най-съвременна технология с изключителен метод на обработка, за да осигури максимален избелващ ефект в основна формула за вода за уста. При редовна употреба този продукт избелва зъбния емайл, елиминира пожълтяването и предлага максимална устна хигиена. Докато миете четка, вградената вода за уста се разпръсква до труднодостъпни места, за да помогне в борбата с бактериите, които причиняват лош дъх. Подходяща за използване с електрическа четка за зъби.
 
 
WHITE GLO Professional Choice
Оценена като най-ефективната избелваща паста за зъби от Canstar Blue и получила одобрение от Австралийската стоматологична асоциация, тази формула първоначално е разработена за актьори и модели. При редовна употреба това ще ви помогне да върнете бляскавия блясък на зъбите ви, като ви даде сияйна усмивка.

Първокласната паста за зъби, обогатена с флуорид, предлага максимална хигиена на устната кухина. Неговата специална формула Extra Strength изсветлява обезцветяването и пожълтяването на зъбния емайл, което често е причинено от храни и напитки със силно оцветяване.

 
 
Произведено в Австралия
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!