READEREST магнитни клипсове за очила

12,00 лв.
  • Кат. номер: 1287
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Магнитни държачи за очила Readerest

 

ПАЗЕТЕ ВАШИТЕ ОЧИЛА В БЕЗОПАСНОСТ - Няма повече изпускане, надраскване или неправилно поставяне на очилата. Вече няма да е необходимо да губите време да ги търсите и да харчите пари, за да ги поправите или замените. Поддържайте своите четци и слънчеви очила защитени и лесно достъпни с Readerest.
МНОГОФУНКЦИОНАЛНО - Заглавието може да гласи "Държач за очила", но Readerest е много повече от това. Може да се използва за задържане на значката ви за самоличност на работа, за управление на вашите слушалки, слънчеви очила, когато влезете вътре, предпазни очила извън работната площадка и др.
ПРЕВЪЗХОТЕН ДИЗАЙН - Този държач за очила използва бяла щипка, прозрачен гръб, заедно с истински прозрачни кристали Swarovski за елегантен елегантен вид. Използваме четири висококачествени неодимови магнита и неръждаема стомана, комбинирани с нашата патентована технология, за да сме сигурни, че щипката ще остане сигурна. Не само, че е здрав, но е и лек!
ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Просто свалете предната щипка от задната плоча, поставете задната плоча от вътрешната страна на дрехите си върху желаната зона и след това прикрепете предната щипка към външната страна на вашето облекло и магнитите ще се самозакрепят и самоцентрират . Сега можете сигурно да закачите очилата си на предната щипка от външната страна на дрехите си.

Произведено в САЩ

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!