Xiaomi Oclean F1 Smart Sonic Електрическа четка за зъби

58,00 лв. 67,00 лв.
Промо Ново
  • Марка: XIAOMI
- +
добави в количката
Моля, изберете:

УЛТРАЗВУКОВА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ

ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБИТЕ КАТО ПРИ ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ЗЪБОЛЕКAР:
Високоефективният безчетков мотор доставя 36 000 вибрации на четката в минута, за да премахне ефективно петна и остатъци от храна по зъбите и венците.

3 РЕЖИМА НА РАБОТА:
За различни видове нужди от почистване можете да намерите подходящ режим с електрическата четка за зъби Oclean F1. Лесно превключете режима като натиснете и задържите бутона за две секунди. При кратко натискане на бутона четката се включва / изключва. Вградена LED светлина ще покаже режима на работа. Лесна за работа, електронна четка за зъби създадена за Вас.

ДВА ЧАСА ЗАРЕЖДАНЕ И ВРЕМЕ НА РАБОТА 30 ДНИ:
Заредете тази електрическа четка за зъби навсякъде със съвместимо USB зарядно устройство (не е включено в комплекта) или устройство с USB портове. Идеална за домашна употреба и при пътувания. Не се притеснявайте дали батерията ще свърши по време на пътуване. Батерията ще издържи 30 дни.

ЕФЕКТИВНО И КОМФОРТНО ПОЧИСТВАНЕ:
Меките влакна на четката за зъби са направени с нишки DuPont, 3D, проектирани така, че да прилягат максимално по повърхността на зъбите по време на четкане, за да осигурят по-добър почистващ ефект. Освен това краищата на влакната са леко извити, за да подобрят комфорта и да предотвратят увреждането на венците.

ДВЕ МИНУТЕН ТАЙМЕР, НИКОГА НЯМА ДА ПРОПУСНЕТЕ НЕПОЧИСТЕНО МЯСТО:
Oclean F1 автоматично спира, след като изтече предварително зададеното време за почистване с вградения интелигентен таймер. Също така ще напомня за смяна на зоната за четкане на всеки 30 секунди, така че да не пропуснете почистване на нито едно място в устата. Електрическите четки за зъби Oclean имат за цел да насърчат добрите навици за почистване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!