WINNI'S Naturel BABY течен перилен 800мл/16пр плик

17,50 лв.
  • Марка: WINNI'S Naturel
  • Кат. номер: 670
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Winni's Baby е резултат от внимателно проучване и подбор на най-добрите суровини от растителен произход. Формулата му е разработена, като се обръща особено внимание на най-чувствителната кожа, тази на децата, като се опитва да улесни работата на всички майки, като предлага един продукт с формула 2 в 1, дори и с естествен омекотител, с висока ефективност срещу най-упоритите петна. винаги зачитайки околната среда.

 

Продуктът е богат на ценни суровини и ЕНЗИМИ, идващи от процеса на ферментация, за борба с петната, които се образуват по детските дрехи. Формулата е изключително екологична: не съдържа консерванти, фосфор или оцветители, тествана е за никел-кобалт-хром (стойност по-малка от 0,2ppm) и е тествана върху чувствителна кожа.

 

Формулата 2IN1 с натурален перилен препарат и омекотител гарантира ефективно почистващо действие и деликатно омекотяващо действие.

 

Избраната опаковка е еко-формата, за спестяване на пластмаса от 60% в сравнение с бутилка с еквивалентно съдържание.
Продуктът е сертифициран Vegan Ok и се придържа към стандарта SkinEco.

 

Winni's е първият еко-формат на пазара на перилни препарати, който използва напълно рециклируема пластмасова торбичка от мономатериал, способна да гарантира същите стандарти за качество и здравина като предишната версия. И чантата, и термично запечатаната капачка са от един и същи материал, така че цялата опаковка да бъде напълно рециклируема в пластмаса.

Характеристики
Производител
Madel S.p.a. 2019 , Италия
Тегло
0.800 л
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!