WINNI'S Naturel течен перилен за вълна и деликатни 750мл/15пр

8,50 лв.
  • Марка: WINNI'S Naturel
  • Кат. номер: 671
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Когато говорим за деликатни влакна като вълна, кашмир и коприна, често говорим за много ценни за нас дрехи, които следователно изискват специално внимание, за да бъдат чисти, меки и непроменени. Winni's Wool and Delicates е специално разработен за нежно и естествено почистване на тези влакна.

 

Повърхностноактивните вещества на този продукт са предназначени да почистват добре, без да причиняват филцове или да увреждат цветовете, оставяйки приятен аромат на розови цветя върху дрехите. Winni's Lana e Delicati също е много деликатен за кожата, той е хипоалергичен и тестван за никел, хром и кобалт (стойност <0,2 PPM). Това го прави идеален и за дрехите на най-малките.

 

Продуктът се придържа към стандарта SkinEco за неговата еко-термична съвместимост.

 

Изберете най-правилния цикъл на пране, като проверите инструкциите за пране на етикетите на дрехите. Продуктът трябва да се дозира според степента на замърсяване и твърдост на водата, както е посочено на задния етикет.
За ръчно пране на дрехите препоръчваме да използвате хладка вода, оставете дрехата да се накисне за около десет минути, като леко разтривате, за да премахнете петна. Изплакнете дрехата, като премахнете всички следи от перилен препарат и я оставете да изсъхне далеч от преки източници на топлина, за да не повредите влакната.

 

За да се предотврати сплъстяването на вълна, най-важната тайна се отнася до температурата по време на пране: дрехите трябва да се перат и изплакват, като температурата се поддържа постоянна. Важно е да се избягват температурните промени, които са причина за сплъстяване. Гладете само когато дрехата е идеално суха.

Характеристики
Производител
Madel S.p.a. 2019 , Италия
Тегло
0.750 л
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!