HEITMANN препарат за импрегниране и пране 250 мл

15,00 лв.
Промо Ново
  • Марка: HEITMANN
  • Кат. номер: 100106
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Вземете HEITMANN импрегнатора за пране. Тази защита от лошото време е вдъхновена от природата. Със своята патентована активна съставка без флуор, импрегнаторът предпазва текстила ви от влага и замърсявания за дълго време. Осигурява 100% дишаща защита от атмосферни влияния. Активира функцията на мембраната. Подходяща за функционално облекло, раници и палатки. Дава дълготрайна защита дори и върху износени тъкани. Качеството на износените дрехите се запазва. Препаратът може да се използва в пералня, при ръчно пране или при директно нанасяне с гъба. Осигурете на дрехите си отлична защита от атмосферните влияния като през първия ден. Можете да импрегнирате дрехи за носене на открито, спортно и функционално облекло, както и перящи се обувки в пералнята или в на ръка в леген. Използвайте гъба, за да нанесете препарата върху раници, палатки, мушами и сенници. Термичната последваща обработка увеличава ефективността на импрегнирането. Просто поставете импрегнирания текстил в сушилнята (мокър или след въздушно сушене). Като алтернатива можете да гладите или сушите раници или брезенти. Дозировка: 100 до 150 мл на килограм текстил.

Употреба: За перална машина: Отстранете всички остатъци от перилен препарат от камерата за перилни препарати. Поставете чистите дрехи (максимум 2,5 кг) в барабана на пералната. Поставете от HEITMANN препарата за импрегниране и пране в основната камера за пране. Използвайте 100 до 150 мл (3-5 капачки) на килограм текстил за дозиране. Изберете програмата за импрегниране или програмата за деликатно измиване (30 ° C / 40 ° C).

За ръчно пране: Пригответе импрегниращ разтвор в 10 литра вода (дозировка: 100 мл до 150 мл на килограм текстил). Поставете максимум 2,5 кг текстил за 20 минути. След това изцедете внимателно. Обработка с гъба: Първо навлажнете текстила. След това нанесете импрегнатора неразреден с гъба върху брезенти, раници или сенници. Съвети: Моля, обърнете внимание на указанията върху етикета на дрехата. Да се ​​пази извън обсега на деца. Избягвайте контакт с очите. Ако продуктът попадне в очите ви, изплакнете ги обилно с вода. Предпазвайте от замръзване.

За околната среда: Като средно голяма компания за нас е много важно устойчивото отношение към околната среда и ресурсите. Опаковката е от 92% рециклируем материал

Характеристики
Производител
Brauns-Heitmann GmbH&Co KG, Germany
Тегло
0.250 l
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!