HEITMANN препарат за пране на дрехи и завивки с пух 250 мл

10,50 лв.
Ново
  • Марка: HEITMANN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Препаратът възобновява естествените свойства на пуха и перата. Осигурява защита от оцветяване и защита на дрехите с пух и пера. Без слепване. Подходящ за перящи се якета и жилетки от пух, пухени палта, спални чували с пух, възглавници от пера и пух.

Употреба:  Обърнете дрехата наопаки. Закопчайте копчетата и затворете циповете. Включете програма за пране и температура според указанията на етикета на дрехата. След изпиране изплакнете обилно и центрофугирайте при максимум 400 оборота/минута. Следвайте указанията на производителя указани на етикета на дрехата. Перете отделно интензивно оцветените дрехи. Запълвайте пералната машина с максимум 2,5 кг пране. В зависимост от твърдостта на водата поставете следните количества от препарата: при мека и средно мека вода- 60 мл (2 капачки), при твърда вода- 75 мл. При ръчно пране разтворете 30 мл в 10 л вода.

Важно: Оставете тъканите добре да изсъхнат, след което ги изтръскайте за да се разпредели равномерно пълнежа.  В пълнежа от пух не трябва да остане никаква остатъчна влага.

ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА: Като средно голяма компания за нас е много важно  устойчивото отношение към околната среда и ресурсите. Опаковката е от 92% рециклируем материал.

Характеристики
Производител
Brauns-Heitmann GmbH&Co KG, Germany
Тегло
0.250 l
Брой Пранета
4
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!