HighGenic мултифункционален спрей със силикон 750 мл

4,50 лв.
Ново
  • Марка: HighGenic
  • Кат. номер: 1469
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Почистващ препарат на силиконова основа. Почиства и отблъсква прах и вода, благодарение на антистатична формула, придава блясък и възпрепятства замърсявания.

Подходящ за почистване на:

 

Фаянс, душ кабини, санитарна арматура, мивки: Благодарение на предпазният слой, който се образува, непозволява на водата да се задържи, почиства и придава блясък. Възпрепятства образуването на петна от варовик и сапун.

 

Стъклени повърхости, прозорци, огледала, стъклени полилеи: Почиства мръсотия и следи от пръсти. възпрепятства задържането на водни капки и прах по повърхността и придава блясък. 

 

Стоманени, метални повърхности и вградени уреди: Почиства поръвхностите от петна от замърсявания, мазнина и следи от пръсти. Придава блясък и възпрепятства замърсяването на повърхностите.

 

Автомобили(вътре и вън): Образува защитен слой по външните повърхности, почиства, придава блясък, възпрепятства замърсяване и натрупване на прах. Вътре в автомобила, почиства пластмасовите и винилови повърхности, като им придава блясък. Спомага за оттичане на водни капки от стъклата и външни повърхности.

 

Може да се използва и като течност за чистачки, като се разрежда с вода 50:50

Характеристики
Производител
1K KİMYA A.Ş.,Turkey
Тегло
0,750 л.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!