SANO MAXIMA прах за пране 1.25 кг/35 пр- Сензитив

12,80 лв.
  • Марка: SANO
- +
добави в количката
Моля, изберете:
  • Сано Максима Сенситив е високо концентриран перилен препарат, който е изключително подходящ за бебешко пране , както и за дрехи на хора с чувствителна кожа. Прахът за пране не съдържа био-ензими и избелващи вещества. Този прах за пране е подходящ за всички видове машини и за всякакви температури.

 

  • Сано Максима Био съдържа голямо количество ензими с оглед на по-ефикасното отстраняване на петна от яйца, кръв, шоколад, сос, кетчуп, мазнини и всякакви видове петна от храна. Този перилен препарат е подходящ за всички видове перални машини и всички температури, за пране на памук, спално бельо и синтетични материи. Препаратът съдържа специални добавки с оглед на предотвратяване на натрупвания по вътрешността на пералната машина и предпазването и от корозия

 

  • Сано Максима Ефект Жавел е прах за пране, който е подходящ за всички видове перални машини и всякакви температури. Препаратът е идеално почистващо средство за памук, спално бельо и изкуствени материи. Максима Ефект Жавел ефективно отстранява упоритите петна и освежава цветните материи. Прането остава хигиенично чисто с деликатен и приятен аромат.
 
 
 
  • Сано Максима Цветно съдържа активен кислород, който освежава белите материи и осигурява защита на цветните такива. Премахва упорити петна от кафе, чай, вино, сосове, както и други видове петна.
Характеристики
Производител
Sano Ltd.,Israel
Тегло
1.250 кг
Брой Пранета
35
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!