SCRUB DADDY пoчистваща паста 250 мл + гъба Scrub Mommy

22,90 лв.
Ново
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Scrub Daddy Power Paste: Вашето средство за премахване на мазнини и мръсотия
Power Paste не е вашият обикновен почистващ препарат – това е мощно средство, предназначено да премахва мазнините и мръсотията, сякаш не е работа на никого. Със своята мощна формула Power Paste прониква дълбоко в повърхностите, разграждайки дори и най-упоритите натрупвания с лекота. От котлоните до вътрешността на фурната, тази мощна паста не оставя бъркотия непобедена. Плътната му консистенция прилепва към повърхностите, осигурявайки максимално покритие и ефективност. С Power Paste до вас можете да се сбогувате с неволите от мазнина и мръсотия веднъж завинаги.

 

Scrub Daddy PowerPaste е мощна естествена паста за почистване, полиране и защита на повърхности. За да използвате, навлажнете гъбата с вода и разбъркайте, за да се получи почистваща пяна.

Ефективно премахва мръсотия, варовик, мазнини, остатъци от храна, остатъци от сапун и много други! Нетоксичен и биоразградим. Внимание: PowerPaste е естествено абразивно вещество и не се препоръчва за употреба върху меки, лакирани или други деликатни повърхности.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!