WINNI'S Naturel препарат за съдове 500 мл

4,00 лв.
  • Марка: WINNI'S Naturel
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Миенето на чиниите е дълга и изморителна, но важна работа, за да приготвим и представим съдовете и приборите по възможно най-добрия начин за нашите семейни вечери и обяди.

 

Формулата с висока концентрация на активно вещество (част от продукта, която се занимава с обезмасляване и щателно почистване на съдовете) е до два пъти по-концентрирана (изразена като брой дози на литър) в сравнение с нормалните течни препарати, освобождава пяна компактен и богат, който почиства и озарява съдове, тенджери, прибори за хранене и чаши. Повърхностно активните вещества от растителен произход, които са изключително уважителни към околната среда и кожата, но ефективни срещу мазнини и мръсотия, след почистване на съдовете и елиминиране на остатъци от храна, се разпръскват във водната среда и се разграждат бързо и напълно, за да не оставят следи в натура . Използваният парфюм от лайм също е биоразградим, за да не оставя никакви следи в околната среда.

 

Течният препарат за миене на съдове Winni е сертифициран Vegan Ok и се придържа към стандарта SkinEco за своята еко-термична съвместимост. Той е хипоалергичен за чувствителна кожа, уникален по рода си и тестван върху никел, хром и кобалт (стойност <0,2PPM).

Предлага се също с аромат на Алое Вера.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!