ZOFLORA универсален хигиенизиращ и почистващ спрей 800 мл

8,90 лв.
Ново
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Многофункционалният дезинфектант Zoflora почиства мазнините и мръсотията, като същевременно убива 99,9% от бактериите и вирусите, включително вируса COVID-19 (SARS-CoV-2).

Удобният, готов за употреба спрей е идеален за зони с голям трафик и почиства навсякъде около вашия дом и работно място. Освен това елиминира миризмите и оставя пространствата с красив аромат през целия ден.

Предлага се в 2 парфюмерно разработени аромата.

Напръскайте повърхностите и избършете с чиста влажна кърпа или гъба. За упорити петна и мазнини напръскайте и оставете за 2 минути преди да избършете. Изплакнете повърхностите, които са в контакт с храни, след употреба. За блясък без петна, полирайте повърхността с микрофибърна кърпа. За да убиете 99,9% от вирусите и бактериите, оставете продукта да остане в контакт с повърхностите за 5 минути, преди да избършете.

Съставки:

На 100 g Zoflora съдържа 0,1 g бензалкониев хлорид, <5% нейонни повърхностноактивни вещества и концентриран парфюм.

 

Информация за безопасност:

Използвайте Zoflora безопасно, винаги четете информацията за продукта преди употреба.
Не използвайте върху полирано дърво, боядисани повърхности, акрилни пластмаси, порести материали, кожа, мрамор, емайл или позлатени фитинги.
Не смесвайте Zoflora с други почистващи продукти.
Не пръскайте директно върху или близо до открит пламък или електронни устройства.
Измийте добре ръцете след работа.
Не забравяйте да изключите домашни любимци от третираните зони, докато повърхностите изсъхнат напълно.
Изплакнете обилно повърхностите за приготвяне на храна след употреба, за да избегнете замърсяване.
Винаги проверявайте указанията на производителя, преди да използвате Zoflora върху повърхности за първи път. Първо тествайте върху незабележима област, ако не сте сигурни.
ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.

ПРИ ПОПАДАНЕ В ОЧИТЕ; Изплаквайте непрекъснато с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и е лесно да направите – продължете да изплаквате. Потърсете медицински съвет/помощ. Ако е необходим медицински съвет, носете под ръка опаковката на продукта или етикета. Пазете от слънчева светлина.

 

Вируси и бактерии:

Zoflora изпълва дома ви с красив, целодневен аромат и съдържа патентована технология за елиминиране на миризми, тествана срещу много домашни неприятни миризми, включително кофи, канали и миризми на домашни любимци.

Многофункционален почистващ дезинфектант Zoflora УБИВА 99,9% от вируси и бактерии, включително:

Коронавируси, включително вирус COVID-19 (SARS-CoV-2), човешки херпесен вирус, грип тип A (H1N1), E.coli, MRSA и салмонела.

Многофункционален почистващ препарат за дезинфекция Zoflora е тестван по стандартите BS EN за дезинфектанти, включително EN 14476 2013+A2:2019 & EN 1276.2009 с 5-минутно време за контакт.

Характеристики
Производител
THORNTON & ROSS LTD., UK
Тегло
0.800 л
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!